2011. szeptember 30., péntek

MEGLEPETÉSEK VÁROSA: NÜRNBERG, PLAYMOBIL-PARK - Jelenlegi ára: 29 990 Ft


RAMADA Landhotel Nürnberg
Ajánlat
 
A meglepetések városa: Nürnberg
Felfedezni, megélni és csodálni. Lüktető városok építészeti remekekkel, paradicsomi bevásárlóutcák és élvezetes éjszakai élet. Varázslatos favázas helységek és tradicionális borfalvak fesztiválokkal és helyi specialitásokkal. A lenyűgöző táj a festői természetbe ágyazva egy saját bájt kölcsönöz amely túrázni és pihenni hívogat. Várak, kastélyok és kolostorok jelentik a német romantikát. Vidámság és sport, wellness és felüdülés. Egy ország ezernyi lehetőséggel.
A korszerű fél millió lakosú város és a középkori központ izgalmas szimbiózisát a fenséges középkori császári vár uralja. Nürnberg egy kellemes hangulatú, kedélyes város.
Ajánlat:
2 éjszaka 2 személy részére kétágyas szobában
beleértve bőséges büféreggeli
Egy feketesör üdvözlőitalként személyenként
Örülünk látogatásának -  RAMADA Landhotel Nürnberg !
Az utalvány 2012 június g használható fel, szoba foglalható szabad helyek függvényében, kivéve Vásárok és nagyobb rendezvények idején.
Szabad helyekről és a gyerekek elhelyezésének költségéről kizárólag a hotel tud tájékoztatást adni!
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Fizetési lehetőségek: rózsaszin csekken bankszámlára, banki átutalás, banki készpénzes befizetés, paypal. Az utalvány a nyertes/utazó nevére kerül kiállitásra fizetés beérkezése után!
Kérem, hogy a szállitási feltételeket és az eladó "i" oldalát is figyelmesen olvassa el!
Rólunk
A szálloda 70 szobával rendelkezik: 20 egyágyas, illetve 50 kétágyas szobát kínál.
Az autópályáról a szálloda könnyen megközelíthető (az autópályától mért távolság: 2, 0 km).
A speciális igényekkel rendelkező vendégeket is szívesen látjuk: A szálloda mozgáskorlátozottak számára kialakított szobákat, valamint ruhatisztítást biztosít. Háziállat bevihető. Bármilyen kívánsága van, a szobaszerviz szívesen rendelkezésére áll. A szálloda területén saját parkoló található.
Az íróasztalnak, az internethozzáférésnek és a telefonnak köszönhetően irodai feladatait a szobában is elvégezheti. A szobák rádióval és televízióval vannak felszerelve. A fürdőszobában rendelkezésére áll egy hajszárító. Fogyasszon a szállodai tartózkodása alatt a különféle finomságokkal feltöltött minibárból. A szálloda nemdohányzó szobákat is kínál (kérjük, hogy a foglalás során jelezze a nemdohányzó szoba iránti igényét). Fizetős csatornák vételére van lehetőség.
A pezsgőfürdő és a szauna kellemes kikapcsolódásra csábít. Egy eseménydús nap után a gőzfürdőben kikapcsolódhat, és átadhatja magát a kényelemnek. Vegye igénybe a szálloda által kínált kölcsönözhető kerékpárokat a környező vidék megismeréséhez! A sportot kedvelő vendégek számára egy fitneszterem áll rendelkezésre.
A szálloda éttermében (szép időben akár a szabadban is) kellemesen eltöltheti az estét, és cukorbetegek, illetve vegetáriánusok által fogyasztható ételeket is rendelhet. Töltse az est óráit kényelmesen a bárban a többi szállodavendéggel.
RAMADA Landhotel Nürnberg
90475   Nürnberg
RAMADA
 
 
Szerviz
2001/2005 by RAMADA Hotels & Resorts



Jelenlegi ára: 29 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 06:45
. MEGLEPETÉSEK VÁROSA: NÜRNBERG, PLAYMOBIL-PARK - Jelenlegi ára: 29 990 Ft